Annebergsvägens Tak AB
Annebergsväven 12
432 95 Varberg

Telefon: 0340 - 679333
Mobil: 0733 - 158071
info@a-tak.se

A-Tak AB

Verksamhets berättelse A-Tak Vi startade som en filial till Alingsåstak AB i mitten på 90-talet, under namnet A -Tak Halland, men 2011 förvärvade jag A –Tak och startade upp det som ett eget ab (Annebergsvägens Tak AB) helt fristående. Vi arbetar runt Varberg där vi har kontor och lager, vi är mellan 3-5 anställda det har varierat lite pga åderingång, konjunktur och säsong.

Vi arbetar både mot både byggare, fastighetsförvaltare och privatpersoner. Vi arbetar både med renoveringar och nyproduktioner, tilläggsisoleringar ,innegårdar, terrasser, det mesta man kan tänka sig när det gäller låglutande tak

Juni 2013 blev vi medlem i Mataki Partners och levererar bitumen baserade produkter med bästa kvalité där ifrån Vi levererar och monterar även duk tak (tekniska textilier) med Protan som leverantör. Vi är medlemmar i branschorganisationen TIB och anslutna till Sveriges byggindustrier.

Vi är auktoriserade och med i Tätskiktgarantier i Norden AB

 

GARANTIER

Försäkra dig om att ditt nya tak blir en trygg investering
Vårt arbete omfattas av TÄTSKIKTSGARANTIER™ genom ett samarbete med AB Tätskiktsgarantier i Norden. Detta innebär att vår takentreprenad erbjuder dig som kund ett av marknadens mest omfattande trygghetspaket för tätskikt på tak.

Vad omfattar trygghetspaketet TÄTSKIKTSGARANTIER™?

Trygghetspaketet, som är ett av marknadens mest omfattande, ersätter såväl skador i material som följdskador och entreprenörens arbete. Trygghetspaketet lämnas endast av auktoriserade takentreprenörer som följer de vid var tid gällande riktlinjerna för TÄTSKIKTSGARANTIER®. Trygghetspaketet är knutet till fastigheten oavsett ägare, vilket ger dig och en eventuell framtida köpare trygghet vid försäljning av fastigheten.

Hur är det möjligt?

AB Tätskiktsgarantier i Norden samarbetar med särskilt utvalda leverantörer, vilka tillhandahåller tätskikt som är noga utprovade för nordiskt klimat. Såväl material som installation av tätskikten har följts upp sedan starten 1984. Genom kontinuerlig utbildning informeras de auktoriserade takentreprenörerna om uppdateringar av de vid var tid gällande riktlinjerna för TÄTSKIKTSGARANTIER®. På så vis har de över tid minskat de vanligaste riskerna för skador och fel till dagens skadenivå på endast ett par promille.

Varför behöver jag trygghetspaketet TÄTSKIKTSGARANTIER™?

Skador orsakade av utifrån inträngande vatten, som exempelvis ett läckande tak, ersätts vare sig av hem- eller fastighetsförsäkringen. AB Tätskiktsgarantier i Norden har därför, i samarbete med ledande tillverkare av tätskikt i Sverige, tagit fram detta trygghetspaket för fastighetsägare. Trygghetspaketet, TÄTSKIKTSGARANTIER™, utfärdas i form av en ansvarsutfästelse från AB Tätskiktsgarantier i Norden som också är den neutrala part som sköter om anmälning av skada och ser till att nödvändiga åtgärder vidtas.

tak-garanti.jpg